RE4MGlobal Oy on vuonna 2010 perustettu porvoolainen yritys. Se tuottaa palveluja ja välittää materiaalia ja laitteita putkistojen kunnossapidon, huollon, saneeraus- ja vesihuoltoalan urakoitsijoille.

Yrityksen missiona, keskeisimpänä tavoitteena, on edistää suomalaisia ja kansainvälisiä ympäristöystävällisiä putkisto- ja viemärilaitteiden palveluita ja tuotteita.

Yritys kunnioittaa YK:n alaista kestävän ja vastuullisen yritystoiminnan edistämiseen suunnattua yhteiskuntavastuualoitetta (UN Global Compact).

Yrityksen toiminnan tarkoituksena on tuottaa vesihuoltojärjestelmien omistajille - eli kiinteistöille, kunnille ja teollisuudelle - pitkällä aikajänteellä säästöjä, turvallisuutta ja varmuutta tarjoamalla alansa parhaita, edistyksellisimpiä ja mahdollisimman ympäristöystävällisiä ratkaisuja vesihuoltojärjestelmien saneeraukseen, kuntokartoitukseen ja energian talteenottoon.

RE4MGlobal tuottaa asiakkailleen aitoa lisäarvoa

  • yhdistämällä alan johtavia teknologioita
  • hyödyntämällä ketterää, kotimaista ja kansainvälistä high tech -kumppanuusverkostoaan ja
  • tarjoamalla luotettavia ja kilpailukykyisiä hinta-, laatu- ja palveluratkaisuja.

Yrityksen toimintaa ohjaa ekologisesti ja eettisesti kestävien teknisten palvelu-, tuote- ja teknologiaratkaisuiden lisäksi avoimuus, läpinäkyvyys ja vastuullisuus toiminnassa.

RE4MGlobal edistää vanhojen alan laitteiden kierrätystä ja suuntaa niiden myynnistä saatuja tuloja tällä hetkellä BSAG:lle eli Baltic Sea Action Groupille Guardian of the Baltic Sean kautta Itämeri -yhteistyöhön.

Yritys järjestää lisäksi hyväntekeväisyyskampanjoita yhteistyössä asiakkaidensa kanssa valittujen kohteiden hyväksi. Yrityksen sydämessä puhtaan veden lisäksi ovat lapset ja nuoret.

 

Yrityksen tiedot:

RE4MGlobal Oy
Tj. Riitta Virtanen

Raatihuoneenkatu 3 B 41, 06100 Porvoo
+358 (0)40 510 5880
riitta.virtanen (at) re4m.fi

http://www.re4mglobal.com