Sukitus on moderni menetelmä suorittaa viemäriverkoston saneeraus. Siinä vanhaan viemäriputkistoon asennetaan sisälle epoksilla kyllästetty polyesterihuopasukka.

Sukitusmenetelmä sopii niin kerros-, rivi- kuin omakotitaloille.  Menetelmässä ei rikota vanhoja rakenteita, sillä niitä ei kaiveta esiin. Tämä tuo asiakkaalle kustannussäästöjä. Voit kysyä lisätietoa sukittamalla toteutettavista viemäriremonteista (kts. alla ota yhteys).

RE4MGlobalin edustamiin tuotteisiin kuuluvat sukitusmateriaalit ovat kansainvälisesti alansa johtavien valmistajien tuotteita, kuten Frenzelit GmbH, I.S.T. Innovative Sewer Technologies GmbH ja Insituform® CIPP.

Yrityksemme sukka on nimeltään RE4MLiner. Tämä sukka on laatusertifioitu (ISO 9001, ISO/TS 16949), ympäristösertifioitu (ISO 14001) ja energiasertifioitu (ISO 50001).

Sukitustuotteisiin kuuluvat RE4MLiner DN 30 – 400 ja RE4M T-Liner.

Sukitustuotteidemme keskeisimmät ominaisuudet ovat:

  • 100 % kudottu, valkoinen polyuretaanipinnoitettu huopasukka
  • Materiaalin paksuus 3 – 6 mm
  • Mukautuva eri kokoisiin putkiin (esim. 70 mm:stä 100 mm:iin)
  • Helppo ja joustava asennettava jopa useissa 90 asteen kulmissa

Sukituksessa vanhan viemäriputken sisään viedään sukka, joka kyllästetään esimerkiksi epoksilla.

RE4MGlobalin edustama epoksi on I.S.T. Innovative Sewer Technologies GmbH:n valmistama. Asiakas voi valita seitsemän eri laadun väliltä riippuen, kuinka nopeasti epoksin halutaan kovettuvan. Osa näistä kovettuu hyvin nopeasti ja toiset vaativat pidemmän kovettumisajan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous