Loxus Technologies tekee voimalaitosten ja vesilaitosten tunneli- ja putkitarkastuksia, vedenalaisten rakenteiden tarkastuksia, vesialueiden kartoittamista ja näytteiden ottoa. Kuva: Loxus Technologies

RE4MGlobal tarjoaa yhteistyökumppaniensa Ice Pigging Suezin ja Loxus Technologiesin kautta kaikkiin veden alaisten rakenteiden, kuten vesi-, viemäri-, tunneli- ja satamarakenteisiin liittyviä erikoistuotteita ja -palveluita.

Ice Pigging eli ”jääpossutus” on innovatiivinen putkiston puhdistusratkaisu, joka käyttää paksua jäämurskaa. Tätä ratkaisua voidaan käyttää vaihtoehtona perinteiselle putkiston ”possutukselle”.

Jääpossutus on paljon tavanomaista tehokkaampi, nopeampi, turvallisempi ja riskittömämpi ratkaisu. Tällä menetelmällä on puhdistettu Pohjoismaissa vesijohtoverkostoa jo Ruotsissa ja Tanskassa erinomaisin tuloksin.

Ice Pigging on patentoitu prosessi. RE4MGlobal edustaa Suomessa Ice Piggingin edistyksellisiä ratkaisuja.

RE4MGlobalilla on lisäksi yhteistyökumppanuus Loxus Technologies Oy:n kanssa. Yritys on vuonna 1998 perustettu suomalainen asiantuntijayritys, jonka päätehtävät liittyvät  vedenalaisen ympäristön kartoitukseen, tutkimiseen, rakentamiseen ja etsintäpalveluihin.

Loxus Technologies tekee voimalaitosten ja vesilaitosten tunneli- ja putkitarkastuksia, vedenalaisten rakenteiden tarkastuksia, vesialueiden kartoittamista ja näytteiden ottoa. Vedenalaiset, vaativat kuvaukset ja tarkastukset ovat yrityksen arkipäivää. Yritys on myös kansainvälisesti arvostettu.

RE4MGlobal on tehnyt Loxus Technologiesin kanssa yhteistyöprojektin Tallinnan Vedelle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous