Löydät tältä sivulta TAMMI-MAALISKUUN 2019 SUPERTARJOUKSET – 20%!

Kuvissa näkyvät Picote Solutions -tuotteet voit tilata 31.3.2019 asti 20 %:n alennuksella. Hinnat ovat ALV 0%. Saat tilausvahvistuksen jälkeen LASKUN, jossa on 14 pv maksuaikaa ja joka lähetetään samalla, kun toimitus on lähtenyt. Toimitusaika on noin 2 – 7 pv tilauksesta.

Jos et löydä haluamaasi tuotetta, voit etsiä sen Picote Solutions 2019 Hinnastosta (ALV 0%). Voit laittaa haluamastasi tuotteesta tilauslomakkeen viestikenttään tiedon tai jos sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä minuun täältä. Kiitos!

Ystävällisin terveisin, Riitta Virtanen

[woocommerce_cart]

[woocommerce_checkout]

[woocommerce_my_account]

Keitä olemme

RE4M Global on porvoolainen putkistojen monitoimiyritys. Verkkosivustomme osoite on: https://www.re4mglobal.com.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Yhteydenottolomakkeet

Antamasi tiedot jäävät järjestelmäämme, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa tietojasi RE4M Global Oy:n ulkopuolelle.

This is the WPForms preview page. All your form previews will be handled on this page.

The page is set to private, so it is not publicly accessible. Please do not delete this page 🙂 .

RE4MGlobal Oy:tä luotsaa Riitta Virtanen, joka on pitkän linjan ammattilainen vesihuoltojärjestelmien, saneerauksen ja kuntokartoituksen alueella.

Hän on toiminut yrittäjänä alalla vuodesta 2010. Hänen pääasiallinen kansainvälinen ja projektiasiantuntemuksensa tulee yrittäjyyttä ennen Baltian maiden, Venäjän, Ukrainan ja Puolan YK:n, EBRD:n ja EU:n rahoittamista vesihuoltojärjestelmien projekteista.

Riitta on toiminut myös Suomen Vesihuolto-osuuskunnat ry:n toiminnanjohtajana 2009-2012 ja Aarsleff Finlandin markkinointijohtajana 1995-2001.

Hän on toiminut lisäksi Suomen kaivamattoman tekniikan yhdistys ry:n (FISTT) sihteerinä 1999-2001 ja hallituksen jäsenenä vuodesta 2012 alkaen. Kuvassa alla keskellä Riitta Virtanen on FISTT:n vuosikonferenssissa Lappeenrannassa toukokuussa 2018.

Riitta on toiminut myös hallituksen jäsenenä Modernit viemärisaneerausmenetelmät ry (MoMent ry) vuosina 2014-2016 ja vuoden 2019 alusta tilintarkastajana.

LVI-naiset ry:n hallituksen jäsenenä ja tilintarkastajana Riitta on toiminut vuosina 2009-2010 sekä toiminnan tarkastajana 2012-2014.

Yhteystiedot:

RE4MGlobal Oy / Tj. Riitta Virtanen

Raatihuoneenkatu 3 B 41, 06100 Porvoo
+358 (0)40 510 5880
riitta.virtanen (at) re4m.fi

http://www.re4mglobal.com

RE4MGlobal Oy on vuonna 2010 perustettu porvoolainen yritys. Se tuottaa palveluja ja välittää materiaalia ja laitteita putkistojen kunnossapidon, huollon, saneeraus- ja vesihuoltoalan urakoitsijoille.

Yrityksen missiona, keskeisimpänä tavoitteena, on edistää suomalaisia ja kansainvälisiä ympäristöystävällisiä putkisto- ja viemärilaitteiden palveluita ja tuotteita.

Yritys kunnioittaa YK:n alaista kestävän ja vastuullisen yritystoiminnan edistämiseen suunnattua yhteiskuntavastuualoitetta (UN Global Compact).

Yrityksen toiminnan tarkoituksena on tuottaa vesihuoltojärjestelmien omistajille - eli kiinteistöille, kunnille ja teollisuudelle - pitkällä aikajänteellä säästöjä, turvallisuutta ja varmuutta tarjoamalla alansa parhaita, edistyksellisimpiä ja mahdollisimman ympäristöystävällisiä ratkaisuja vesihuoltojärjestelmien saneeraukseen, kuntokartoitukseen ja energian talteenottoon.

RE4MGlobal tuottaa asiakkailleen aitoa lisäarvoa

 • yhdistämällä alan johtavia teknologioita
 • hyödyntämällä ketterää, kotimaista ja kansainvälistä high tech -kumppanuusverkostoaan ja
 • tarjoamalla luotettavia ja kilpailukykyisiä hinta-, laatu- ja palveluratkaisuja.

Yrityksen toimintaa ohjaa ekologisesti ja eettisesti kestävien teknisten palvelu-, tuote- ja teknologiaratkaisuiden lisäksi avoimuus, läpinäkyvyys ja vastuullisuus toiminnassa.

RE4MGlobal edistää vanhojen alan laitteiden kierrätystä ja suuntaa niiden myynnistä saatuja tuloja tällä hetkellä BSAG:lle eli Baltic Sea Action Groupille Guardian of the Baltic Sean kautta Itämeri -yhteistyöhön.

Yritys järjestää lisäksi hyväntekeväisyyskampanjoita yhteistyössä asiakkaidensa kanssa valittujen kohteiden hyväksi. Yrityksen sydämessä puhtaan veden lisäksi ovat lapset ja nuoret.

 

Yrityksen tiedot:

RE4MGlobal Oy
Tj. Riitta Virtanen

Raatihuoneenkatu 3 B 41, 06100 Porvoo
+358 (0)40 510 5880
riitta.virtanen (at) re4m.fi

http://www.re4mglobal.com

Jokaisella yrityksellä on jäänyt nurkkiin käyttämättömäksi putkistolaitteita, joita ei tarvita tai käytetä. Niissä on kiinni kuitenkin rahaa, sillä suurin osa näistä laitteista on hyvin käyttökelpoisia.

Käyttämätön laite on jollekin toiselle tarpeellinen ja hyödyllinen.

Tehdään yhdessä hyvää ja kierrätetään vanhaa ja toimivaa putkistolaitteistoa. Ja säästetään tarpeetonta ympäristön kuormitusta.

RE4MGlobalilla on lista tällaisista laitteista, joita ovat esimerkiksi 4 kpl pikkuasennusrumpua.

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin, mistä laitteista olet kiinnostunut. Saat samalla tietää laitteen myyntihinnan.

Myyntikomissiosta RE4MGlobal lahjoittaa lyhentämättömänä 50 % Guardian of the Baltic Sea – Itämeren Suojelijalle. The Guardian tilittää tämän summan lyhentämättömänä BSAG:lle eli Baltic Sea Action Groupille.

Ota yhteyttä ja kysy kierrätyslaitteista

VUOTOJEN PAIKALLISTAMINEN AVARUUDESTA KÄSIN – SÄÄSTÄ AIKAA, RAHAA, ENERGIAA JA VETTÄ!

Vesijohtoverkoston vuotoja voidaan nyt paikantaa analysoimalla satelliitin tuottama data. Satelliitti kiertää maapallon kahden viikon välein. Satelliittiaika varataan ja tutkittava alue, esim. tietty kaupungin alue, kiinnitetään satelliitin kulkureitiksi.

Satelliittikuvan avulla voidaan yhdellä kertaa tutkia useita satoja kilometrejä vesijohtoverkostoa.  Vesilaitos voi keskittää omat resurssinsa, vuotojenetsintätiimit, oikeisiin kohteisiin, mikä  vähentää hukka-aikaa. Satelliittipaikannuksen on arvioitu lisäävän  400 % resurssien käytön tehokkuutta.

Nyt Suomessa

Utilis on Israelissa vuonna 2013 perustettu vesijohtovuotojen satelliittipaikannukseen ja siihen liittyvään teknologiaan keskittyvä yritys.  Yritys valittiin 2018 satojen ehdokkaiden joukosta yhdeksi Maailman Talousfoorumin (World Economic Forum) “teknologiapioneeriksi”.

RE4MGlobal Oy on Utilis-yhtiön ainoa edustaja ja yhteistyökumppani Suomessa. Suomessa hankkeet toteutetaan yhteistyössä paikallisen vesilaitoksen kanssa. Teknisenä asiantuntijana toimii Matti Ojala.

”Utilis ja muut pioneerit ovat etualalla ja keskiössä muokkaamassa 4. teollista vallankumousta ja me uskomme, että ne tulevat muuttamaan yhteiskuntaamme ja talouttamme positiivisesti tulevina vuosina.”

Näin totesi Fulvia Montresor, Head of Technology Pioneers, Maailman Talousfoorumilla 21.6.2018. Teknologiapioneerit valitsi komitea, johon kuului yli 60 akateemikkoa, yritystä, pääomasijoittajaa ja yritysjohtajaa. Komitean päätökset perustuivat kriteereihin kuten innovaatio, potentiaalinen vaikuttavuus ja johtajuus. Aiempia valittuja ovat Airbnb, Google, Kickstarter, Mozilla, Palantir Technologies, Spotify, TransferWise, Twitter ja Wikimedia.

Fakta: Nykyisillä teknologioilla ei voida lisätä vuotojen löytämistä. Tarvitaan uudenlaista lähestymistä.

UTILIKSEN SATELLIITTITEKNIIKKA on jo käytössä useissa maissa maailmassa. Katso tästä aiheesta lyhyt esittelyvideo (alle 1 min.)

RE4MGlobal Oy tarjoaa Vesilaitoksille palvelumallin pilottihankkeeseen. Hanke toteutetaan seuraavalla tavalla kahdessa osassa:

1. Pilottihanke: Satelliittiajan varaus, satelliitin reititys, satelliittikuva ja analysointi sekä paikannettujen vuotokohtien raportointi  web-pohjaisella GIS-ohjelmalla, kohdekohtaisilla vuotoraporteilla, sähköisillä listoilla tai GIS-tiedostona.

2. Tulosten todentaminen maastossa vesilaitoksen oman vuotojen etsintäryhmän avulla. Ryhmä kirjaa ja merkitsee korjattavat vuodot.  Jatkotoimenpiteistä sopiminen. Vesilaitos voi tässä työvaiheessa hyödyntää myös Sujutek Oy:n ammattitaitoa.

Valtavat laadulliset ja kustannushyödyt

•       Ei valmistelevia töitä, ei investointeja laitteisiin

•       Maastotyö voidaan kohdistaa kriittisiin osuuksiin ja näin tehostaa maastotyötä

•       Tuloksena merkittävä vuotojen paikantamisen tehokkuuden lisäys, mikä mahdollistaa vuotojen korjaamisen ennen näkemättömän nopeasti ja tarkasti

•       Sää, liikenne, ympäristömelu, vuorokaudenaika eivät vaikuta analysointityöhön

•       Putkimateriaali tai maaperän laatu eivät vaikuta analysointityöhön

•       Löydetään sellaisetkin vuodot, joita muutoin ei olisi löydetty tai jotka voivat yllättää tai olla erityisen kriittisiä kohteita.

Katso tästä esityksestä yhteenveto asiasta.


Riitta Virtanen
CEO, RE4MGlobal Oy
riitta.virtanen at re4m.fi
+358 (0)40 510 5880

Ota yhteyttä vesijohtovuotojen satelliittipaikannukseen liittyen

 

Loxus Technologies tekee voimalaitosten ja vesilaitosten tunneli- ja putkitarkastuksia, vedenalaisten rakenteiden tarkastuksia, vesialueiden kartoittamista ja näytteiden ottoa. Kuva: Loxus Technologies

RE4MGlobal tarjoaa yhteistyökumppaniensa Ice Pigging Suezin ja Loxus Technologiesin kautta kaikkiin veden alaisten rakenteiden, kuten vesi-, viemäri-, tunneli- ja satamarakenteisiin liittyviä erikoistuotteita ja -palveluita.

Ice Pigging eli ”jääpossutus” on innovatiivinen putkiston puhdistusratkaisu, joka käyttää paksua jäämurskaa. Tätä ratkaisua voidaan käyttää vaihtoehtona perinteiselle putkiston ”possutukselle”.

Jääpossutus on paljon tavanomaista tehokkaampi, nopeampi, turvallisempi ja riskittömämpi ratkaisu. Tällä menetelmällä on puhdistettu Pohjoismaissa vesijohtoverkostoa jo Ruotsissa ja Tanskassa erinomaisin tuloksin.

Ice Pigging on patentoitu prosessi. RE4MGlobal edustaa Suomessa Ice Piggingin edistyksellisiä ratkaisuja.

RE4MGlobalilla on lisäksi yhteistyökumppanuus Loxus Technologies Oy:n kanssa. Yritys on vuonna 1998 perustettu suomalainen asiantuntijayritys, jonka päätehtävät liittyvät  vedenalaisen ympäristön kartoitukseen, tutkimiseen, rakentamiseen ja etsintäpalveluihin.

Loxus Technologies tekee voimalaitosten ja vesilaitosten tunneli- ja putkitarkastuksia, vedenalaisten rakenteiden tarkastuksia, vesialueiden kartoittamista ja näytteiden ottoa. Vedenalaiset, vaativat kuvaukset ja tarkastukset ovat yrityksen arkipäivää. Yritys on myös kansainvälisesti arvostettu.

RE4MGlobal on tehnyt Loxus Technologiesin kanssa yhteistyöprojektin Tallinnan Vedelle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

RE4M toimii kaikkien Picote Solutions putkistojen saneeraukseen ja kunnossapitoon liittyvien laitteiden ja ratkaisuiden jälleenmyyjänä Suomessa ja globaalisti.

Picote Solutions on globaalisti toimiva ja kansainvälisesti palkittu innovaatioyritys, joka valmistaa tuotteita ja ratkaisuja pääasiassa Suomessa. Picote myy jälleenmyyjiensä kautta, markkinoi, valmistaa, vie ja kouluttaa maailmanlaajuisesti.

RE4M tarjoaa asiakkailleen mm. seuraavia laitteita ja ratkaisuja:

 • Smart Cutter & Twister
 • Smart Cutter Rungot
 • Smart Cutter Viimeistelytyökalut
 • Smart Cutter Hiovat levyt
 • Smart Cutter & Pipe Cutter
 • Twisters
 • Twister / Betonin poisto ja varaosat
 • Smart Cutter
 • Vaijerit
 • Lisätyökalut
 • Miller -tuoteperhe ja jyrsinketjut
 • Original jyrsinketju
 • Cyclone Kehärassi
 • Puhdistusharjat
 • Smart Spider & Sentinel
 • Muut ratkaisut (noukkijat, sukitustykki jne)
 • Pinnoitustyökalut
 • MAXI POWER+ työkalut

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

Kuva: Picote Solutions

Sukitus on moderni menetelmä suorittaa viemäriverkoston saneeraus. Siinä vanhaan viemäriputkistoon asennetaan sisälle epoksilla kyllästetty polyesterihuopasukka.

Sukitusmenetelmä sopii niin kerros-, rivi- kuin omakotitaloille.  Menetelmässä ei rikota vanhoja rakenteita, sillä niitä ei kaiveta esiin. Tämä tuo asiakkaalle kustannussäästöjä. Voit kysyä lisätietoa sukittamalla toteutettavista viemäriremonteista (kts. alla ota yhteys).

RE4MGlobalin edustamiin tuotteisiin kuuluvat sukitusmateriaalit ovat kansainvälisesti alansa johtavien valmistajien tuotteita, kuten Frenzelit GmbH, I.S.T. Innovative Sewer Technologies GmbH ja Insituform® CIPP.

Yrityksemme sukka on nimeltään RE4MLiner. Tämä sukka on laatusertifioitu (ISO 9001, ISO/TS 16949), ympäristösertifioitu (ISO 14001) ja energiasertifioitu (ISO 50001).

Sukitustuotteisiin kuuluvat RE4MLiner DN 30 – 400 ja RE4M T-Liner.

Sukitustuotteidemme keskeisimmät ominaisuudet ovat:

 • 100 % kudottu, valkoinen polyuretaanipinnoitettu huopasukka
 • Materiaalin paksuus 3 – 6 mm
 • Mukautuva eri kokoisiin putkiin (esim. 70 mm:stä 100 mm:iin)
 • Helppo ja joustava asennettava jopa useissa 90 asteen kulmissa

Sukituksessa vanhan viemäriputken sisään viedään sukka, joka kyllästetään esimerkiksi epoksilla.

RE4MGlobalin edustama epoksi on I.S.T. Innovative Sewer Technologies GmbH:n valmistama. Asiakas voi valita seitsemän eri laadun väliltä riippuen, kuinka nopeasti epoksin halutaan kovettuvan. Osa näistä kovettuu hyvin nopeasti ja toiset vaativat pidemmän kovettumisajan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


Hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme! 

Toivottaa RE4MGlobal Oy / Riitta Virtanen

 

TUOTTEEMME JA PALVELUMME

Yläpuolelta löydät tuotteemme ja palvelumme. Teemme yhteistyötä erilaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa Suomessa ja kansainvälisesti. Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai jätä yhteydenotto!

 

                                     VUOTOJEN PAIKALLISTAMINEN AVARUUDESTA KÄSIN SATELLIITILLA

- Säästä aikaa, rahaa, energiaa ja vettä!

Nyt Suomessa

Utilis on Israelissa vuonna 2013 perustettu vesijohtovuotojen satelliittipaikannukseen ja siihen liittyvään teknologiaan keskittyvä yritys.  Yritys valittiin 2018 satojen ehdokkaiden joukosta yhdeksi Maailman Talousfoorumin (World Economic Forum) “teknologiapioneeriksi”.

RE4MGlobal Oy on Utilis-yhtiön ainoa edustaja ja yhteistyökumppani Suomessa. Suomessa hankkeet toteutetaan yhteistyössä paikallisen vesilaitoksen kanssa. Teknisenä asiantuntijana toimii Matti Ojala.

Lue lisää sateelliittipaikannuksesta täältä. Artikkelin, jossa vertaillaan rinnakkain perinteistä ja satelliittiteknologiapaikannusta vesivuodoissa ja joka julkaistiin Water Efficiency -lehden numerossa 1-2/2019, voit lukea tästä linkistä.

Ota yhteyttä asiaan liittyen ja sovitaan tapaaminen!


Vesi on elämän lähde - välttämättömyys kaikelle elämälle.

Veden laatu, jota käytämme, vaikuttaa suoraan terveyteen.

Veden hyvä laatu ja sen ylläpitäminen edellyttävät oikeanlaista osaamista veden tuottamisessa, jakamisessa ja käyttämisessä. Tämä edellyttää yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Veden laatu voi huonontua muun muassa sen kemiallisen käsittelyn, verkostossa viipymisen tai vesijärjestelmän rakenteellisten tai käytön ongelmien vuoksi. Tänä päivänä tutkimukset tuottavat paljon lisää tietoa veden laatuun yhä liittyvistä ongelmista ja niiden ratkaisuista.

RE4MGlobal Oy on vuonna 2010 perustettu porvoolainen yritys. Se tuottaa palveluja ja välittää materiaalia ja laitteita putkistojen kunnossapidon, huollon, saneeraus- ja vesihuoltoalan urakoitsijoille, vesilaitoksille ja teollisuudelle.

Yrityksen missiona on edistää suomalaisia ja kansainvälisiä ympäristöystävällisiä putkisto- ja viemärilaitteiden palveluita ja tuotteita.

Yritys kunnioittaa YK:n alaista kestävän ja vastuullisen yritystoiminnan edistämiseen suunnattua yhteiskuntavastuualoitetta (UN Global Compact).

Yrityksen toiminnan tarkoituksena on tuottaa vesihuoltojärjestelmien omistajille (eli kiinteistöille, kunnille ja teollisuudelle) pitkällä aikajänteellä säästöjä, turvallisuutta ja varmuutta tarjoamalla alansa parhaita, edistyksellisimpiä ja mahdollisimman ympäristöystävällisiä ratkaisuja vesihuoltojärjestelmien saneeraukseen, kuntokartoitukseen ja energian talteenottoon.

Yrityksen toimintaa ohjaa ekologisesti ja eettisesti kestävien teknisten palvelu-, tuote- ja teknologiaratkaisuiden lisäksi avoimuus, läpinäkyvyys ja vastuullisuus toiminnassa.

RE4MGlobal edistää vanhojen alan laitteiden kierrätystä ja suuntaa niiden myynnistäsaatuja tuloja BSAG:n eli Baltic Sea Action Groupin kautta Itämeri -yhteistyöhön.

 

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Katja Lindy-Wilkinson, CEO

Yhteistyömme RE4MGlobalin kanssa alkoi vuonna 2012. Riitta on ollut alusta asti mukana tukemassa yrityksemme kansainvälistä toimintaa. Meillä on useita yhteisiä kehityshankkeita niin kotimaan kuin globaaleille markkinoille. Yhteistyömme on syventynyt näiden vuosien aikana tiiviiksi alamme ajatuksenvaihdoksi, sparraukseksi.

Picote Solutions Inc. 

Kimmo Vartiainen, Toimitusjohtaja

Omissa asiakasprojekteissamme arvostamme luotettavuutta ja sanojen takana seisomista. Samaa voin sanoa RE4MGlobalin Riitasta. Nainen hoitaa, mitä lupaa. Asiat hoituvat ajallaan ja sovitussa aikataulussa.

Onos Oy

Matti Ojala, hallituksen jäsen, johtaja

Tunnen Riitan yli 20 vuotta erilaisten yhteisten työprojektien kautta. Olemme tehneet tiimityötä useissa kansainvälisesti rahoitettujen projektien toteutuksissa Baltiassa, Venäjällä ja Puolassa kotimaan lisäksi. Yksi mieleenpainuvimmista projekteista on Riitan koordinoima, Suomen Ympäristöministeriön rahoittama, hätäapu Opolen kaupungin tulva-alueelle, Puolaan. Työmme sai paljon kansainvälistä kiitosta. Riittaa kuvaa sanat teambonding ja iso sydän.

Sujutek Oy

Vesihana

RE4MGlobal Oy:n palvelut kattavat vesi- ja viemäriverkoston saaneeraukseen ja teknologiaan liittyvät seuraavat palvelut ja tuotteet:

Teemme yhteistyötä erilaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa Suomessa ja kansainvälisesti. Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai jätä yhteydenotto!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Riitta Virtanen